

Timetable Sidecar and Quadcross of European Nations CINGOLI IMN 227/01

FRIDAY

Technical control and verification (min. 5 hours Circuit control Meeting with the organizer Press conference)	12:00-19:00 15:00 17:00 18:00				
SATURDAY						
Technical control and verification		07:00-08:00				
1 st jury meeting		08:15				
For Quad and Sidecar free practice: the National Teams will be put into groups 1 and 2 as a complete team. Group 1 and 2 will be determined by ballot						
Free practice group 1 Quad group 1 Start practice group 1 Quad group 1	30 minutes 5 minutes	9:15-9:45 9:50-9:55				

Track maintenance / Watering

30 minutes

5 minutes

Free practice group 1 Sidecar	30 minutes	11:15-11:45
Start practice group 1 Sidecar	5 minutes	11:50-11:55
Free practice group 2 Sidecar	30 minutes	12:00-12:30
Start practice group 2 Sidecar	5 minutes	12:35-12:40

Track maintenance / Watering

Riders briefing

Free practice group 2 Quad group 1

Start practice group 2 Quad group 1

13:00

10:00-10:30

10:35-10:40

The order for Quads and Sidecar to go to the starting gate for the qualifying races will be determined by ballot for each race. Group A rider is the first rider on the entry form and Group B rider is the second rider on the entry form; Group C rider is the third rider on the entry form. CHANGING GROUP IS NOT ALLOWED

Qualifying race Group A Quads	Waiting zone closes	13:15	20 minutes + 2 laps	13:30
Qualifying race Group B Quads	Waiting zone closes	13:45	20 minutes + 2 laps	14:00
Qualifying race Group C Quads	Waiting zone closes	14:15	20 minutes + 2 laps	14:30
Qualifying race Group A Sidecar	Waiting zone closes	14:45	20 minutes + 2 laps	15:00
Qualifying race Group B Sidecar	Waiting zone closes	15:15	20 minutes + 2 laps	15:30
Qualifying race Group C Sidecar	Waiting zone closes	15:45	20 minutes + 2 laps	16:00
2 nd jury meeting			17:30	
Team parade			19:30	







Timetable Sidecar and Quadcross of European Nations CINGOLI IMN 227/01

SUNDAY

Warm up Quads	first 50% of qualifyed teams second 50% of qualifyed teams			08:20 08:50			
Warm up Sidecar	first 50% of qualifyed teams second 50% of qualifyed teams		09:00-(09:30-(
Track maintenance / Watering							
1st race Quads A+B	Waiting zone closes	10:45	25 minutes + 2 laps	11:00			
1st race Sidecars A+B	Waiting zone closes	11:45	25 minutes + 2 laps	12:00			
2nd race Quads B+C	Waiting zone closes	12:45	25 minutes + 2 laps	13:00			
Lunch break / Track maintenance / Watering							
2nd race Sidecars B+C	Waiting zone closes	14:15	25 minutes + 2 laps	14:30			
3rd race Quads A+C	Waiting zone closes	15:15	25 minutes + 2 laps	15:30			
3rd race Sidecars A+C	Waiting zone closes	16:15	25 minutes + 2 laps	16:30			
Price giving ceremony	(immediatly after la	(immediatly after last race)		5			
3 rd jury meeting			17:30)			

Vehicles of the national teams will be able to access the paddocks starting on Thursday 5th October, 1:00 pm